6ο adidas Open Run, Πάρκο Τρίτση, 04.09.2013

6ο adidas Open Run:

Την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στο Πάρκο Τρίτση, στις 18:30!

 

Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι, το 6ο adidas Open Run επιστρέφει στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση (Ίλιον), την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 (προσέλευση και εγγραφές: 17:00 – 18:15), για να καλωσορίσει μαζί με όλους εσάς το φθινόπωρο σε μια μοναδική και running εμπειρία! Μαζεύουμε την παρέα μας, φοράμε τα αθλητικά μας και ετοιμαζόμαστε να τρέξουμε σε μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή μέσα στη φύση!

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή η φυσική σου κατάσταση, έλα να τρέξεις ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο μαζί με την adidas running team. Εξειδικευμένοι προπονητές της adidas θα είναι κοντά σου σε όλη τη διαδρομή για να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Πριν και μετά τη διαδρομή θα μπορείς να πάρεις μέρος στο ομαδικό stretching session, για τη σωστή προετοιμασία και χαλάρωση των μυών σου.

http://www.adidasrunningteam.gr/lib_photos/news/2013_09_04_openrun.jpg

Μην ξεχνάς ότι με τη συμμετοχή σου στο 6ο Open Run μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό της adidas, αξίας 500€!

adidas Open Run

δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!

 

Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους μας (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.

 

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter account@adidasgr Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

Όροι χρήσης     |     Προσωπικά δεδομένα     |     Οδηγίες χρήσης     |    adidas © 2013